2015. március 19., csütörtök

NŐI GYÓGYÍTÓ KÖR I- II.


NŐI GYÓGYÍTÓ KÖR I. – II.

Ez a Gyógyító NŐI KÖR amely jelenleg két alkalom, arra hívatott, hogy elengedjünk az életünkből azokat az érzelmi mintákat, melyek meggátolják, hogy boldog, kiteljesedett, egészséges Nőként éljük az életünket.
Feloldjuk, és felismerésünk által útjára engedjük azokat a rögzült viselkedési mintákat, melyeket generációkon keresztül felmenőinktől, a kollektív tudatból átvettünk és sajátunként működtettünk, azonosultunk vele.
Saját érzelmi mintáink feloldása által, magunkhoz vesszük azt az tiszta fényminőséget, melyet Eredendő Női Minőségnek hívunk.
Érzelmi tisztulás által feloldjuk azokat a problémákat, melyek megakadályozzák, hogy méhünk szent, tiszta kehelyé váljon. Hisz ez a szakrális tér Nőként a MI szentségünk, mellyel különös tisztelettel kell bánnunk.
A bennünk élő Istennő előhívása, és megértése, hogy és miként nyilvánítja meg bennünk magát.

Mindkét alkalom 10-17 óráig tart.
Hozzájárulás alkalmanként: 7000 Ft
Ismétlőknek: 3500 Ft

NŐI GYÓGYÍTÓ KÖR I.


A Gyógyító Nap témája:
  
I. Nagyboldogsasszonyunk fénytemplomában lelkiismeretünk tükrében feloldjuk és meggyógyítjuk azokat a női minőségünkkel kapcsolatos sérüléseinket, melyek testet öltéseink során az információs mezőnkbe íródtak.

II. Sejtrendszer tisztítása, hangsúly a női minőség tisztítása (információs gyógyítás)Egy erőteljes tisztítási módszer, melyben a NAP energiájának behívásával oldjuk fel testünkben lévő negatív információkat.

III. Nagyboldogasszonyunk kristálytemplomában az EREDENDŐ SZENT NŐI minőség aktiválásához kapunk segítséget.
végezetül pedig
IV. Lélekrezdülésben ráhangolódunk MAGságunkra, Eredetünkre.  Nagyboldogasszony áldását kérjük minden résztvevőre, a MAG Népére.NŐI GYÓGYÍTÓ KÖR II.
1, Szakrális méhtisztítás
Testi utazással, a sejtemlékezet segítsége által, feltárjuk a méhben, a petefészkekben lévő esetleges elváltozásokat. Megkeressük a kiváltó érzelmi okot, és feloldjuk a hozzá kapcsolódó élethelyzetet, melynek eredményeképpen létre tud jönni a gyógyulás.
- Feloldjuk és elengedjük azokat a kötelékeket, kitisztítjuk azokat az energialenyomatokat, mellyel az életünk során magunkba, kelyhünkbe fogadott férfiak kapcsolódtak hozzánk. Magunkhoz vesszük azt az energiát amellyel eddig tápláltuk őket. Mindezt azért tesszük meg, mert azoknak a férfiak energetikai lenyomata akivel szexuális kapcsolatot létesítettünk, ott marad a méhünkben és egy energetikai szállal kapcsolódik hozzánk.
- Magzati kor állapotába lépve, felismerjük melyek azok az érzések, tulajdonságok, melyeket már az anyaméhben átvettünk Édesanyánktól, és életünkben sajátunként működtetünk.
- Előző élet sérülésének energetikai lenyomatát kitisztítjuk a méhünkből.
2, a, Mi az ami Nőként aláássa az önértékelésemet, az önbecsülésemet?
b,Nőiességgel kapcsolatos sérelmek feloldása.
Sejtszintű oldással feltárjuk ezekhez a kérdésekhez kapcsolódó problémákat.
3, A bennünk élő Istennő előhívása és megértése, hogy és miként nyilvánítja meg magát bennünk.
Pozitív, negatív pólus felismerése. A negatív rész hiányának kielégítése.

Ezen a napon Mária Magdaléna támogató energiáit élvezhetjük.

"A szakralitást egy magasabb síkra kell emelnetek. 
Méhed nemcsak egy test, hanem a Lélek, a magasabb Én találkozási helye, mely magát a női szentséget jeleníti meg.
Ezt a szentséget tisztán kell tartanotok.
Az isteni áldott fénnyel átrezegtetni, hisz méhed élő kehely, tested szent kapuja. .” 
Mária Magdaléna üzenetemből
 (2015. március. 26.)

Kérem, hogy ezekre a napokra csak azok a Hölgyek jelentkezzenek, akik komolyan készen állnak az életükben történő változásra, az átalakulásra! 
Ha a jelentkezésed után mégis közbejön valami és nem tudsz eljönni, kérlek időben jelezd felém, hogy mástól ne vedd el a helyet! Amennyiben ez nem történik meg, a következő alkalommal nem fogadom el a jelentkezésedet!Ez a fotó 2015. március 22.-i Női Gyógyító Körön készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése